Све категорије

Машина за маглу

Почетна> Proizvodi > Машина за маглу

ЈДБ-1
ЈДБ-2
ЈДБ-3
ЈДБ-4
ЈДБ-5
ЈДБ-1
ЈДБ-2
ЈДБ-3
ЈДБ-4
ЈДБ-5

Систем за замагљивање Машина за маглу од нерђајућег челика


Место порекла:Хангџоу, Кина
Бренд Име:ЦОЗИМИСТ
Број модела:ЈДБ
materijal:Нерђајући челик
сизе:0.5Л;0.8Л;1.2Л
Лого:Цустом десигн
ЕНКУИРИ
Opis

ЦОЗИМИСТ машина за маглуГенератор магле или машина за дим је уређај који емитује густу пару која изгледа слично магли или диму. Ова вештачка магла се најчешће користи у професионалним апликацијама за забаву, али мање, приступачније машине за маглу постају уобичајене за личну употребу.
Машине за маглу се такође могу наћи у употреби у разним индустријским, тренажним и неким војним применама.

ЈДБ

Карактеристике дизајна

ЈДБ структурни дијаграм

Табела параметара
ИмеТехнички параметри
Део брКСНУМКСАКСНУМКСАКСНУМКСА
Проток (макс.)0.5Л / МИН0.8Л / МИН1.2Л / МИН
radni притисак4-6 Мпа (40-60 бара)
Врхунски притисак8 Мпа (80 бара)
Улазна снагаАЦ КСНУМКСВ / КСНУМКСХз
Моторни напонАЦ КСНУМКСВ / КСНУМКСХз
Снага мотораКСНУМКС ВКСНУМКС ВКСНУМКС В
обртајаКСНУМКСрКСНУМКСрКСНУМКСр
Улазни притисак2.0 Kg
Нето тежина11 Kg11.5 Kg11.5 Kg
veličinaКс к КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС цм
ИмеМаксимална количина млазница
Део брПротокКСНУМКСммКСНУМКСммКСНУМКСммКСНУМКСммКСНУМКСммКСНУМКСмм
КСНУМКСАКСНУМКСЛ / Мин15127432
КСНУМКСАКСНУМКСЛ / Мин201810643
КСНУМКСАКСНУМКСЛ / Мин25
2215854


Сценарији апликације

ЈДБ граф сцене

сервис

Као професионална фабрика млазница, како бисмо изашли у сусрет различитим типовима купаца, нудимо различите врсте пословних модела као што су: малопродаја, велепродаја, обрада по мери, ОЕМ, итд. Добродошли у консултације.

Наше услуге: продаја стандардних млазница, нестандардна прилагођавања производа, развој млазница за посебне намене, дизајн система за прскање, производња, инсталација и услуге тестирања перформанси млазница.

Прилагођена услуга Доступне су различите прилагођене форме: Направљене по мери: У складу са вашом креативношћу, у комбинацији са нашом разумном креативношћу, за прилагођавање мапе: У складу са приказима и цртежима дизајна које дате, ми ћемо обезбедити прилагођену производњу. Тим за прилагођавање је професионалан и искусан: више од десет година искуства Р&Д елите могу да га прилагоде за вас; од дизајна изгледа до производње, производњу контролише специјално особље! Потпуно гарантујте квалитет прилагођавања! Комплетан сет услуга прилагођавања производа: од анализе потражње, одабира производа, производње производа до транспорта и слетања производа, Рефине вам доноси свеобухватно решење за прилагођавање производа на једном месту. Свеобухватнији процес прилагођавања: Детаљан процес прилагођавања, омогућавајући клијентима да заједно контролишу цео процес.

Савршен систем управљања квалитетом, богато искуство у производњи млазница, тачне перформансе млазница. Професионални развој производа, продаја, тим за примену, дугогодишње практично искуство у области млазница, избор многих глобалних купаца. Оријентисан на купца, тимски рад, професионална услуга, ефикасна комуникација, спреман да одговори. Професионални тим вам пружа тестирање, избор модела, услуге вођења примене, висококвалитетне производе за прскање и елиминише проблеме након продаје.

Квалитет је наше достојанство, професионалност је наш став!

Увод у марку

Хангзхоу Рефине Индустриал Цо., Лтд. је професионални произвођач у области прскања, специјализован за истраживање и развој, дизајн, производњу и продају индустријских млазница и система за прскање. Компанија има неколико увезених прецизних машина за машинску обраду, тачност обраде је мања од 2μм. Поседује разноврсну опрему за тестирање перформанси распршивања високе прецизности као што су величина честица, униформност прскања и ударна сила. У областима хлађења распршивањем, контроле прашине, одсумпоравања и денитрификације димних гасова, дезодоризације спрејом, гашења пожара воденом маглом под високим притиском и другим пољима, можемо пружити комплетне техничке услуге и решења производа.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Остале категорије