Све категорије
РИХФ29-1
РИХФ29-2
РИХФ29-3
РИХФ29-4
РИХФ29-5
РИХФ29-1
РИХФ29-2
РИХФ29-3
РИХФ29-4
РИХФ29-5

Сумарт Цонтрол индустријски тихи ултразвучни 8.8Л овлаживач


Место порекла:Хангџоу, Кина
Бренд Име:ЦОЗИМИСТ
Број модела:РИХФ29
materijal:АБС
Капацитет:КСНУМКСЛ
Запремина прскања:КСНУМКСмл / Х
ЕНКУИРИ
Opis

Паметна инфрацрвена контрола ваздуха за дезинфекцију ваздуха 8.8Л ултразвучни овлаживач за дом и индустрију

Карактеристике дизајна


Табела параметара

РИХФ29-информације о производу

сервис

Као професионална фабрика млазница, како бисмо изашли у сусрет различитим типовима купаца, нудимо различите врсте пословних модела као што су: малопродаја, велепродаја, обрада по мери, ОЕМ, итд. Добродошли у консултације.

Наше услуге: продаја стандардних млазница, нестандардна прилагођавања производа, развој млазница за посебне намене, дизајн система за прскање, производња, инсталација и услуге тестирања перформанси млазница.

Прилагођена услуга Доступне су различите прилагођене форме: Направљене по мери: У складу са вашом креативношћу, у комбинацији са нашом разумном креативношћу, за прилагођавање мапе: У складу са приказима и цртежима дизајна које дате, ми ћемо обезбедити прилагођену производњу. Тим за прилагођавање је професионалан и искусан: више од десет година искуства Р&Д елите могу да га прилагоде за вас; од дизајна изгледа до производње, производњу контролише специјално особље! Потпуно гарантујте квалитет прилагођавања! Комплетан сет услуга прилагођавања производа: од анализе потражње, одабира производа, производње производа до транспорта и слетања производа, Рефине вам доноси свеобухватно решење за прилагођавање производа на једном месту. Свеобухватнији процес прилагођавања: Детаљан процес прилагођавања, омогућавајући клијентима да заједно контролишу цео процес.

Савршен систем управљања квалитетом, богато искуство у производњи млазница, тачне перформансе млазница. Професионални развој производа, продаја, тим за примену, дугогодишње практично искуство у области млазница, избор многих глобалних купаца. Оријентисан на купца, тимски рад, професионална услуга, ефикасна комуникација, спреман да одговори. Професионални тим вам пружа тестирање, избор модела, услуге вођења примене, висококвалитетне производе за прскање и елиминише проблеме након продаје.

Квалитет је наше достојанство, професионалност је наш став!


Увод у марку

Хангзхоу Рефине Индустриал Цо., Лтд. је професионални произвођач у области прскања, специјализован за истраживање и развој, дизајн, производњу и продају индустријских млазница и система за прскање. Компанија има неколико увезених прецизних машина за машинску обраду, тачност обраде је мања од 2μм. Поседује разноврсну опрему за тестирање перформанси распршивања високе прецизности као што су величина честица, униформност прскања и ударна сила. У областима хлађења распршивањем, контроле прашине, одсумпоравања и денитрификације димних гасова, дезодоризације спрејом, гашења пожара воденом маглом под високим притиском и другим пољима, можемо пружити комплетне техничке услуге и решења производа.

Питања и одговори купаца
    Не одговара ниједном питању!

ЕНКУИРИ

Остале категорије